måndag 9 mars 2009

Milo 18 månader!

Helt otroligt, Milo är redan ett och ett halvt år! Grattis lilla (?) älsklingen!!!

18 månader och en riktig liten personlighet. Dagen firar vi med att Milo har sovit sin första HELA natt. Fantastiskt! 19.30 till 06.30, eller som maken sa när vi alla gick upp: Vet du vad klockan är?? Ja, sa jag, jag kollade om M andades vid halv sex när BamBam väckte mig...! (Ska tilläggas för tredje morgonen i rad!)

En annan "rolig" sak Milo börjat med nu när han är "stor" är att han tjurar. Alla barn verkar göra olika och Milo's variant är när han inte får som han vill, att stampa snabbt med fötterna (stamp stamp stamp)och sen sätta sig platt ner på golvet o sura. Krokodiltårar valfritt. Det ser bara för roligt ut. Gullekillen!

I veckan är det 18-månaderskontroll på BVC. Då får vi se hur stor han verkligen är. Har varken vägt eller mätt honom sedan han blev ett. Trippelvaccinet kommer vi däremot vänta med. Han håller precis på att avsluta en penicillinkur för senaste öroninflammationen och med tanke på hur mycket han varit sjuk i vinter, så känns det lite som att fresta lyckan om vi tar vaccinet nu. Tar det i vår/sommar istället då han hunnit bygga upp immunförsvaret lite bättre.

Ha en underbar vecka allihopa! Själv ska jag avsluta lunchen och återgå till att vara superimportant businesswoman och jobba lite. ;-)

PS. Katten är till salu. Billigt!

5 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Grattis på 1½-årsdagen Milo! Vilken kalaspresent ni fick! Håller tummarna för att det håller i sig.

Visst är de lite söta när de tjurar. De låter men oftast kommer inga tårar eller ibland krokodilvarianten.
Var jobbar du? i stan eller N-tälje?

kramar

Anonym sa...

Tack tack! Låt oss hoppas att det håller i sig. Men nu vet vi ju iaf att han kan.

Det bidde N-e. :-)

Kram!

Apan sa...

Grattis Milo och grattis Vera till 18 månaders moderskap.

Vad gullig han är Milo (Bilden till vänster). Hoppas allt är bra med er, det skulle vara roligt att samla ihop ungarna nu. Lite skillnad till hur de lallade på filtar i våras.

Kram!

Anonym sa...

Ja, och vi tyckte dom var vilda då!!

Kram!

Anonym sa...

Grattis Milo! Wow vera, det är sjukt! Kändes ju som att det var igår de kom, småttingarna. Nu är de plötsligt stora! Kram på er