måndag 1 september 2008

Tittut!

Hoppas alla haft en underbar helg! Det har vi. :-)


I lördags åkte J o Milo på pappa-barnhelg med RT-grabbarna. J var arrangören och fixade en heldag med besök på Tom Tit, Sydpoolen och Heron City. J fixade även lunchmackor, men dom (alla 60) hittade jag i kylen när jag skulle äta frukost... Nåja, barnen - och papporna - var nog minst lika glada för McDonalds-lunch!

Tanken var från början var att J skulle ta med gudsonen E, men han var sjuk så lillen fick följa med istället och oj, vad han uppskattade det! Allt man fick röra på Tom Tit, Sydpoolen - ack, vilken dröm för vår lilla badanka - och så alla barnen förstås. Både Milo och dom andra barnen blev dock helt utmattade innan det var dags för Heron City, så det blev till att susa hem istället för bio.

Själv var jag "ledig" och planerade att åka o shoppa. Jag skulle bara vila en liten stund innan... och vaknade 3,5 timme senare. Lagom för en dusch, måla tånaglarna och sen iväg på tjejmiddag. Så skönt!

Söndag blev det fika hos J & N med P & H. De senare hade min lille favvis Maximus på besök och han hade minsann bakat dom godaste kanelbullarna. Kanske med lite hjälp... ;-)

Superbra helg helt enkelt.

Och J hittade ju Milo ganska snabbt efter att ha tappat bort honom på Tom Tit...

Kanske något för stora regnkläder (86/92)...



Inför måndagen: Milo's och pappsens matlådor

Inga kommentarer: