lördag 22 augusti 2009

New York New York!


Nu har vi bokat!!

25 september, på vår bröllopsdag flyger vi till New York för mys och... mys. Efter mycket velande fram o tillbaka får Milo stanna hemma. Han var inte med på bröllopsdagen för 10 år sen, så då får han inte vara med nu heller. Haha! Snyft... Väldigt splittrande, men samtidigt måste ju mamman o pappan få lite egentid ihop också.

Det blir god mat, drinkar, shopping och sightseeing. Och sen var planen en afton med hockey på Madison Square Garden, men det visar sig att hockeypremiären är en - bitter - vecka senare. J tar det bra - not!

Nå innan dess är det dags för en viss liten herres födelsedag. I år blir det bara närmaste familj o vänner. Han är liten, huset är litet, men nästa år då! Stor kille med stort hus. Jaja, det är långt dit. Men, huset kommer på tisdag!!

Om ynka 3 dagar har vi ett hus! Ett icke färdigställt hus, men dock ett hus. Jag tror fortfarande inte att det är sant...

1 kommentar:

Septemberflikka sa...

Gud vad härligt! Är inte alls avundsjuk. jag har aldrig varit i NY men en vacker dag så... Förstår att det känns splittrat att lämna Milo hemma men det är bra att få sakna lite också. Och skönt att få strosa runt på egenhand, äta när man vill och allt sånt. Kul med huset också! Det händer grejer! :-)

kram