fredag 7 augusti 2009

Gomorron!

Gissa vem som vaknade halv sex imorse? Vi har blivit bortskämda under sommaren med hela nätter (M kryper över till oss runt fyra o somnar om) och härliga "sovmorgnar" till halvåtta-åtta. Men, inget ont som inte har nåt gott med sig - jag försöker tänka positivt så här på morgonkvisten - Milo o jag får en mysstund innan jag ska åka. Är borta över helgen på stort LC-möte i Örebro. Ska bli superkul, men jag kommer sakna grabbarna varenda sekund. Varför blir det svårare att resa bort och inte bli lättare för varje gång?

På lördag ska Milo till mormor då J är på kräftskiva. Han var där igår också - förlåt M att vi glömde säga till på förskolan!!! - och körde sin fejksnarkning för mormor. Ni minns "Dagens knep"? Mormor gick förstås inte på den, men hon meddelade att det var svårt att söva honom medan hon försökte hålla sig för skratt.

Till saken hör också att när vi kom dit och hade ätit middag så somnade J i soffan. Då hoppade M upp, klappade på pappan och fejksnarkade. Hur nöjd som helst. J hävdar förstås att det inte var sant och att han var med heeela tiden. Var är videokameran när man behöver den, haha?

Återkommer med utlovade foton och husuppdatering. Hade stort husmöte igår och gjorde lite annat roligt husrelaterat igår. Roligt, men dyrt... Nå, vi fokuserar på att saker börja falla på plats och att vi gör livsavgörande beslut. Hm, är det så här alla husbyggare sina motiverar sina uppgraderingar?

Trevlig helg och stort grattis till M och M som fick sin lille Ludde igår! Massa kramar och lyckönskningar till er!!!

Snarkar på riktigt

Inga kommentarer: