onsdag 5 mars 2008

Frunch med farmor

Hej och ledsen att det dröjt.

I söndags var vi inne i stan på frunch/brunch med farmor. Supermysigt förstås även om det egentligen bara var Milo som uppskattade det valda stället: Mosebacke etablissemanget. Det var stojjigt och stimmigt och trångt. Jag uppskattade dock maten - mycket bacon och andra onyttigheter :-) - men vi kände oss allt lite utanför bland alla trendiga kulturella söderbor. Milo var förstås som fisken i vattnet. Överstimulerad - I don't think so.

Efteråt blev det en promenad på Söder och fika i Skrapan (goda chokladbiskvier). Värsta bebisträffen där. Bredvid maken satt ett par med en nyfödd liten tjej och bakom (höll på att skriva bacon) mig satt ett par med världens coolaste tvillingar - J o M - som vi friskt språkades med. Så trevligt när man har barn, alla är så mycket öppnare och socialare. Kul!

Igår var vi på 6-månaderskontroll. Kontrollen gick bra (viktuppgång, hjärta, lungor, höfter, vändning och gripreflexer) men det var precis i Milo's lunchtid så han blev helt skogstokig efteråt och tyvärr höll det i sig.

Överhuvudtaget var gårdagen överdj-ig. Milo har gått in i 25-veckorsfasen - vi vägrar erkänna att 26-veckors existerar - och vägrar somna, sova och äta - utom möjligtvis riktig mat. Knasboll. Andra otroligt tråkiga saker hände igår också, men det orkar jag inte ens gå in på. Vill bara säga: Tack käraste M för att du finns. Önskar du var här. Tänk, nästa år firar vi 30-års jubileum.

Stor kram till alla och ha en underbar dag i solen! Bjuder på en bild på vår lilla solstråle:

3 kommentarer:

Anonym sa...

så fint han sitter lilla solstrålen!!!! så änglalik som han ser ut så kan man knappast tro han är i nån jobbig fas ;-)

30 årsjubileum??????????

Anonym sa...

Min allra allra äldsta vän - fantastiska M. Träffades när vi började i första klass, då när 70-talskläderna bara var kläder - inte mode. :-)

Unknown sa...

Men? Stojigt, stimmigt och trångt - är det inte så man vill ha det? Det är tur att Milo har vett att uppskatta söderstämningen i alla fall. Ja, jag vet - partisk igen. ;-)