torsdag 6 mars 2008

Tryggare kan ingen vara...

Stora killen simmar själv. Milo oxå. ;-)

Idag var prästen på besök. Verkar jättebra! En lite äldre herre (går i pension dagen efter vårt dop) som var lätt att prata med och hade bra förklaringar och förslag. Ja och så slipper vi (läs J) dopklänningen. Vi kommer köra på dopdräkt istället. Tänk en overall i vitt och lite festligt stuk. Ser framemot den - beställer på nätet förstås.

Nu ska vi bara komma på vem som ska göra vad (läsa, sjunga osv) samt vad vi ska laga för mat och servera. Tack o lov bakar mormor. Gästerna skulle inte uppskatta mina hockeypuckar och mormor bakar som en ängel.

Lustigt med dopgästerna förresten, det kommer i princip bara tjejer. "Alla" pojkar är iväg på kurs, reunions, matcher osv. Men men, ni som känner Milo vet ju att det är precis i hans smak. Vår lilla casanova. :-)

Japp, han är på igen.

Kolla in charmörens ögonfransar. Ja, bådas faktiskt.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina killar du har!! Milo verkar vara en riktig badanka! Oliven är mest skeptisk till vatten.. så det blir knappt dopp i badbaljan här!

ha en härlig fredag!!

Lena sa...

Jag fastnade i er FL-tråd och läste om din fråga om bilbarnstolar. besafe izi Kid X1 heter den som fått bäst i test. www.besafe.se. Kostar 2698 på mekonomen i vissa färger. Sen så ska den eventuellt finnas på Skoda också till billigare penning.
Vi Köpte en Funky Street, Stella älskar den!

Anonym sa...

Åh tack Lena! Och tänk, en kompis jobbar ju på Mekonomen...

Trevlans att du kommer o hälsar på oss i tråden förresten!