söndag 27 juli 2008

Bästa shoppingen


Vi var på nattmarknaden i Elmsta häromkvällen. Gick in till den kvällsöppna leksaksbutiken o hittade en ny - liten - pool. Gissa om den gjorde succé hos vår lilla badanka!

På bilden 'ser' man ett annat strålande inköp, min nya kameramobil som jag fick av maken. 5 megapixlar, men tyvärr inte så bra mailfunktioner, så han kunde inte använda den i jobbet. Så synd, eller hur?! Jag menar "Tack, älskling!"

Apropå shopping har jag helt fräckt lagt upp en önskelista till Milo's 1-årsdag. Han är ju en nöjd o glad kille som har det mesta, men lite extra vinterkläder kan ju aldrig skada. Värsta krypkillen ligger ju inte heller kvar där man lägger honom längre ! Så resesängen från Koelstra har vi fått rekommenderad. Sängen är dessutom på rea just nu. ;)

Idag var vi på middag hos farmor. (Tack snälla för god middag och presenter!) Lyckades ta ett foto när Milo klappade händerna för första gången. En endaste gång. Tyvärr blev det suddigt. Men nu när vi kom hem satt han glatt i J's famn och klappade och klappade. Hoppas han fixar det på BVC-kontrollen om ett par veckor också... ;)

Inga kommentarer: