torsdag 17 juli 2008

Vatten över huvudet

Jag lovar att sitta kvar här.

Vadå kallt?

Häromdagen gjorde jag världens kap: Köpte en bärstol på Blocket. Milo var helt i extas när vi provade den och sken upp som en sol så fort han fick lite höjd. Det var ju bara att köpa - 250 kr och superfräsch.

När vi ändå var på väg (Stockholm), så fortsatte vi att åka till Västerås för att besöka goda vännen Z och hennes söta döttrar. Hon är gräsänka i en vecka och det är ju sådär kul när man bor på landet - även om det råkar vara vid Mälarens strand. ;-)

Hade med oss biffar, sallad (Z o H går på GI) och 3 efterrätter.

Tänkte överraska henne, men som man känner sig själv känner man ju andra - vi kvinnor gillar förvarning innan vi får överraskningsbesök. :-D Så jag sms:ade hennes man (som skrev tillbaka exakt det) och så ringde vi. Vi var förstås såå välkomna och det blev ett underbart litet dygn.

God mat, sol och bad - Milo den lilla badankan kröp raka vägen ut i vattnet - och sen hade både Z och hennes svägerska - som semestrade i huset bredvid - bakat. Fruktkaka respektive rabarberpaj. Som jag sagt förut... det är ett hårt liv att vara föräldraledig.

På vägen hem lunchade vi med ett par gamla mammakompisar i Norrtälje och sen var det god grillmiddag hemma hos J & N på kvällen. Kanske lite ambitiösa dygn t o m för oss, men ack så roligt!

Inga kommentarer: