söndag 20 januari 2008

Berg o dalbana

Ja, så har helgen verkligen varit. Berg o dalbana. Över förväntan dock.

I lördags hade vi bokat att åka in till staden och fira M som fyllt år. Barnvakt var ordnat både för dom och för oss. M hade fått en natt på Clarion i present - hon såg mest framemot frukostbuffén ;-) - och middag skulle intagas hos H & P med påföljande utgång (med tillhörande drinkar).

Vi var förstås inte alls upplagda - och ville inte heller förstöra för kära M. Men i slutändan tog vi bilen och åkte in - sitta hemma var ju inte heller ett så kul alternativ. Vi började smått med att åka över till farmor - vår barnvakt - och där vi skulle sova över. Softade lite och bestämde oss till slut för att möta upp vännerna.

Vi hade en riktigt riktigt trevlig kväll. Jag vart lite på kanelen. Det är goda vänner som bestämt låtsades som inget hänt och pratade glatt och villigt på om två av mina favvo-ämnen: Milo o shopping. Gärna i kombination.

Men sen åkte vi hem. Plockade upp vår supertrötta huligan - han hade på sig AIK-pyjamasen - som hade haft hur roligt som helst med farmor - förstås. Ätit o sovit punktligt - tacksamt första gången man är barnvakt - och lekt järnet med farmor och hennes vänner K o C som var över.

Idag, söndag, har vi varit hos farfar o andra farmor. J o jag tog det mest lugnt, medans Milo lekte för fullt. Inte minst farfar hade dolda talanger som lekfarbror. Nu vet jag var J får det ifrån. ;-)

Nu sover han äntligen, men det tog sin lilla tid. Lillen var ju så upp i varv efter sin händelserika helg att hans ögon fortfarande var som tefat. Väntade väl på att det skulle hända lika spännande saker här hemma. Icke. Här avslutade vi helgen med en (ny) smakportion av päron. Spännande? Absolut. Och så hjälper det mot magknip.

Inga kommentarer: