fredag 4 januari 2008

Stora killen

Presenter från M o C: Kattbok och skallra från Kushies. Främjar den emotionella utvecklingen. Han fick dom när vi var på middag i nya huset igår och han ÄLSKAR dom.
(Huset var också jättefint!)


Senaste par veckorna har det hänt massor!

Han har växt både på längden o bredden - långa ben. Han greppar med avsikt, håller flaskan nästan själv, sätter sig upp själv, äter smakportioner och han svarar. Man ser att han förstår. T ex om vi visar upp favoritleksaken... eller matflaskan!

Och han inte bara vänder sig, han rullar både från mage till rygg och från rygg till mage. Det lustiga med det senare är att det dröjde ett tag innan han vände sig alls, men sen tog det ett par gånger och nu snurras det glatt åt båda hållen.

Det betyder att vi - snart - slipper gå upp på nätterna och vända på honom i sängen. Ja, vi gör det idag. Gärna en gång i timmen

Ja, det här är sånt vi nyblivna föräldrar uppskattar. Och då har jag säkert missat massor.

Ja just det, han drar upp underläppen när han är putt. Hur sött som helst!

3 kommentarer:

Blondie sa...

Vilken stor kille! Är kul att läsa om hans framsteg - han är ju så otroligt söt er lilla kille!

Är väl snart dags för en fika i estockholmo??!?

vic sa...

verkligen stora killen!!! oliven gör int eminsta ntydan til att vila vända sig åt nått håll men endera dan kanske det händer. ( hon lär ju inte ligga still på rygg tills hon fyller 18 antar jag..)

fiiiina kläder ni köpt!!! klart man ska shoppa, man blir ju så glad av det :) och minst lika glad av att titta på välklädd fin bebis ;-)
kram!

Anonym sa...

Jaaa, fika o shoppa - mina två favoritaktiviteter. ;-)