söndag 5 april 2009

Helgen


Hoppas alla haft en supermysig helg! Här har det varit toppen. Fint väder, fått mycket gjort och träffat goda goda vänner. Precis som förra helgen faktiskt, så det är bara att tacka och ta emot.

Bland annat har vi tömt - ok, mer eller mindre - stora huset inför rivning/eldningen. Farfar hjälpte oss och jag vet inte vem som var gladast, farfar eller Milo över att ses. :-)

Hittade lite roliga saker uppe på vinden. Fick dock inte ta ner allt för J, för han har konstiga idéer om att vi inte har plats, hmpf! Ett par saker som vi behåller är iaf en låda full med symönster på barnkläder från 70-talet och - väl paketerade - ett exemplar vardera av Aftonbladet och Expressen från 17 februari 1972, dvs J's födelsedag. Förstasidorna på tidningarna ska jag rama in och sätta upp i J's arbetsrum i nya fina huset, mönstren får vi se, ingen av oss syr, inte i dom storlekarna iaf. ;-)

Och sen satte farfar och J upp M's gungställning som han fått i present. Resten av helgen var det bara gunga som gällde. Gunga gunga gunga... gunga!

En tanke är att flytta gungorna så dom inte syns från fönstren...

Inga kommentarer: