onsdag 19 december 2007

Milo och magen

Milo har fortfarande magknip, men är definitivt gladare idag. Piper o skriker mer än han någonsin gjort, men sover och leker som vanligt. Faktum är att han sover mer än vanligt: 2 x 1 timme hittills! Så, nånting är helt klart på gång. Förhoppningsvis är det den gamla klassikern att kroppen läker sig själv. Vi hoppas o vakar över vår lilla älskling.

Samtidigt så, när Milo skriker så gör han det i 10-20 minuter i sträck och det går alltid att trösta honom på något sätt. Vad jag försöker säga är att vi fått en ännu större respekt för alla föräldrar som har bebisar som håller på i timmar. Stor kram till er - ni vet vilka ni är! :-)

Rättelse: Nu har han sovit i 1 timme och 20 minuter. Rekord!

2 kommentarer:

vic sa...

stackars stackars lite med magknip!!! olivia hade ju några veckor av skriknätter men jag tror de mest berodde på att hon hade ont av bråcket. Sen dess har hon varit sååå lugn men nu jäklar har vi visst stigit in i 12-veckorsfasen och min lugna bebis är som förbytt mot en kinkig pipig kräääääävande bebis!!! tur vi snart ska hem till släkten i Örebro igen så man kan få lite avlastning :-)

kram på er!!!! och hoppas lillgosingen sover fortfarande ;-)

Blondie sa...

Usch, stackars Milo och stackars er! När Zach har magknip lägger vi honom på sidan då det verkar som om gaserna kommer ut lättare då. Kram på er och jag hoppas att introduktionen av smakisar kommer att lösa problemet!