tisdag 11 november 2008

Dead end

Igår var vi ääääääääääntligen på utredning för Milo's magproblem. Vi fick till slut en remiss när han fyllde 1 år och nu två månader senare hade vi tid hos doktorn. Vår vanliga goa glada doktor. Supertrevlig. Milo gillar verkligen doktorn. Mamma och pappa också. Absolut. Kanon!

Det hade bara varit bra om doktorn hade ställt lite nya frågor och jag vet inte... tagit några tester?!?!?!?!

Nej, kontentan av besöket var att det är bra att vi uteslutit förstoppande mat (förstoppning är inte problemet) samt att det verkar vara mjölkallergi fast de gamla testerna inte visar nåt (vilket vi ju redan visste). Och sömnproblemen är fortfarande normala. Vi fick recept mot förstoppningen (fortfarande inte orsaken till magknipet på natten) och ska få en remiss till dietist.

Kanon. Not.

Tillägg: Doktorn är verkligen bra. Känns tryggt och Milo känner igen - och flörtar med - doktorn varje gång, men det här med utredningar verkar inte poppis på vanliga barnläkarmottagningar. Och till sjukhusen - t ex AL - kommer vi inte utan remiss från barnläkaren. Så... dead end.

4 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Men åhhh vad tradigt! Hur fasen ska man bete sig då? Går det inte att få tid på ngn privat (snordyr)specialistmottagning heller?

kram

Anonym sa...

Åh, det är ju så typiskt barnläkarmottagningar! Morr!
Antingen får man åka och sätta sig på ALBs akut och vägra gå därifrån. Eller så finns ju Martina om man har en fet plånbok... ;-)

Stor kram!

Anonym sa...

Tack söta ni! Ja, risken finns ju att han råkar blir dålig nån helg och då är ju barnläkarmottagningen stängd i stan och man är hänvisad till AL... Fast man tycker ju inte att det ska behövas.

Anonym sa...

meeen. detta är antagligen ingen tröst men dinos mage krånglar också en del och vi har fått väldigt lite hjälp här i karlstad också. det är som om de inte tar oss på allvar. lycka till och stå på er!!

kram Elma