torsdag 10 september 2009

090909

Ja, jag vet att 090909 var igår, men se då hade vi fullt upp. Milo fyllde 2 år. Stoooooooooora killen. Gullet. Det var en utmaning att gå upp och fira lille pigger på morgon - dvs att hinna upp före honom - men han blev så glad. Ja, lite läskigt tyckte han ju att det var när mamma o pappa sjöng, men det kompenserades av paketöppningen strax därefter. Först tyckte han att snörena var det roligaste, men framåt tredje paketet fick han upp snitsen och slet lätt upp dom. Nya exemplar av Gustaf-dvd:n var favoriten och han hade nån idé om att vi skulle stanna hemma och titta på den. Men se det gick inte. På dagis skulle han ju firas med fruktsallad och ett paket från presentträdet - så underbart det är att vara barn!

Kvällen var lugn och farmor tittade förbi. Alltid en hit, men han var allt ganska trött, tror inte farmor nånsin sett honom så grinig. Jaja han är farmors lilla favvis ändå och presenterna var ju en hit: Brio-tåg o spår och så den här roliga prylen:


Eller ja, den var ju rolig första timmen, nu ett dygn senare känns ljudet mer som tortyr... Men men, Milo gillar den och det är trevligt med glada trotsåldersbarn.

I helgen blir det kalas både på lördagen och söndagen. Som ni vet har vi ju trångt så det blir väldigt litet: 6 pers på lördagen och på söndagen festar vi till det med 7. Undrar hur vi ska få plats allihopa - och nej, jag är inte ironisk. Nå, finns det stjärterum...  :-)

Och apropå trotsåldersbarn måste jag ju berätta att Milo's senaste grej är att han tar av sig skor och jacka när han kommer hem och ikväll åt han tre (3) grönsaksportioner till middag.Vi föräldrar tycker förstås att han är otroligt duktig!

Nu ska vi bara få honom att sluta skratta när nallen i Vem är arg slår klossen i huvudet på katten. Tanken är ju att barn ska tycka synd om katten. Inte bra...

Återkommer om husstatus snart. Det går framåt med valen, men är det nån som kan tipsa om en bred badrumskommod i mörkbetsat trä som ser inte ser så modern ut så vore jag supertacksam!!
Det här är stilen jag är ute efter, lite myspys känsla tillsammans med nougatbrunt golv och marrockanska lyktor. Denna är dock för smal att göra om (46 cm djup):

Bild från EM Möbler

Inga kommentarer: