söndag 6 september 2009

Vem är arg

Oj, vilken toppenhelg. I fredags var ju jag o väninnan på Junibacken med barnen - vilken hit! - och i lördags var det fika o kräftskiva på kvällen med tjejerna - tydligen gjorde jag hyfsat ifrån mig på mötet också ;-) - och idag har det varit sovmorgon, ännu mer fika - alltid redo med fikabröd nu när vi är igång med bygget - osså mysmiddag med mina älskade grabbar. Och sen hade vi ju kändisbesök idag också, det var ju lite ovanligt. Men trevligt förstås.

Milo har varit i sitt esse hela helgen med massa energi vare sig han varit glad - mestadels - eller skogstokig, som han var då han vaknade efter 5 minuters vila på eftermiddagen idag...ajajaj!

Nu sover iaf vår lilla sötnos, helt utmattad. Men vi hade en riktigt mysig lässtund innan han slocknade. Han är så förtjust i att läsa nu vår lilla vilde och kvällen till ära blev premiär på "Vem är arg" av Stina Wirsén. Milo var helt fascinerad och ville läsa den om och om igen! Vilket ju var väldigt bra... För er som inte vet så handlar den om att dela med sig och leka tillsammans. Apropå att "någon" hade svårt  dela med sig av sina leksaker idag... ;-)


Ha en underbar vecka nu! Vi firar Milo's 2-årsdag och sen är det ju beslutsdags för alla möjliga saker. Tänkte ta ett varv förbi Ikea och ge deras kök en chans till. Priserna skiljer ju trots allt lite grann.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Lisa sa...

Vad mysigt med små lässtunder. Tror jag får skicka Alvin på kurs hos Milo...här läses det också så länge han får läsa själv. Han kan sitta hur länge som helst och bläddra i böcker och snacka om allt han ser men så fort jag eller David ska läsa för honom så sticker han iväg :-/ Hoppas Milo får en riktigt underbar födelsedag. *skickar en liten födelsedagskram i förskott*

Petra sa...

Hej kära du, huset ser jättefint ut så även alla fina bilder på familjen.... Kram kram Petra

Anonym sa...

Bra tips! den boken skulle nog gå hem hos oss också. Det är mycket snack om att "XXX är arg" så fort någon höjer rösten... Annars kör vi mest "INTE äta" "INTE sova" "INTE bada" and so on.

Grattis till fin-Milo föresten!!!

Septemberflikka sa...

Tack! och grattis till Milo :-)

kramar