lördag 5 september 2009

Husbygge - vecka 2

Oj så fort dagarna går. Nu är det mycket jobb inne i huset, så det syns nog inte lika mycket för oss lekmän - o kvinnor. ;-)


Här är iaf lite bilder från i veckan. Nästa vecka tas ALLA beslut. Skriver det här så att vi verkligen får det gjort. Vi o vår byggare har pratat o pratat om olika val, men det har inte varit så bråttom och sen visade det sig att inköparen hos husleverantören beställt "fel" fönsterbrädor, så nu vill vi alla få allt bestämt och dokumenterat.

Fönsterbrädorna - by the way - är standard marmor - får rysningar bara vid tanken - och vi skulle ju ha i trä. Dom skulle vitmålas och fint smälta in i fönstersmygarna för att det skulle bli enhetligt och en inte alltför modern känsla. "Men ni har ju gått mer och mer modernt" säger vår byggare. Eh, neeeeeeej! Vi vill inte ha vitt och lantligt, men det är ett långt långt steg till marmor. Ryser igen i sommarvärmen...

Jaja, vi har lovat att titta på dom - får rabatt på annat om vi behåller dom ;-) - så får vi se. Vem vet, vi kanske tycker det ser superfräscht ut. Gudarna ska veta att det är mer praktiskt än målat trä.

Vickan, hur nöjda är ni med era marmorskivor? Du var ju inte heller så impad när dom först kom.

Nu har junior vaknat, så vi ska se klart hans favvis So you think you can dance-reprisen (han dansar med) sen är det fika hos mormor och så LC startmöte ikväll. Ha en underbar helg allihopa!!








2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har nå ljusa marmorbrädor med orange/bruna inslag. Såg ju förjävligt ut när huset var tomt men nu med möbler så tänker man inte på dem. Men det är klart, fönsterbrädor i trä hade ju varit underbart....men som sagt, hur jäkla praktiskt är det?

vickan & oliven sa...

vi är såååååååååååååååååååååå nöjda med våra!!!! vid första anblicken så tänkte vi ju stämma nån eller nåt :) men nu är vi skitnöjda!! hoppas ni blir det med. Håller ju forever och tål allt.