fredag 19 februari 2010

Det kostar...

Apropå fredagsmys... Hittade det här gamla inlägget som jag glömt att lägga upp. Inte nog med att jag är värdelös på att uppdatera bloggen, jag glömmer att publicera dom inlägg jag gör...! Notera början dessutom - en klassiker vid  det här laget. Inlägget är från 24 januari 2010.

Men det gör å andra sidan 3 inlägg sedan inatt. ;-)

---

Haha, jag är så hopplös med inlägg. Skulle visa helgen, men nu är det ju nästan nästa helg. Suck. Jaja, här kommer den iaf.

Fredag: Fredagsmyyyyys. Milo somnade tidigt supertrött. Hemskt att säga, men tack för den. Ibland behöver mamman o pappan lite egentid. Mera fredagsmys med Couples Retreat och mera onyttigheter. Filmen hade sina poänger och var inte alls så dålig som alla säger. Men visst den går inte till världshistorien som världens bästa komedi. Den här däremot är riktigt bra.

Lördag: Andra skridskodagen i lillens liv. Anledningen till att jag är noga med att nämna att det var bara andra gången, är att han tog sina första egna "steg" på skridskorna. 4 styck!! Stolt mama.
Och med en barn-spark gick han ännu fler, så det blir definitivt att införskaffa en sån till nästa år. En kompis tipsade också om att dom använder Ikeas Mammut-stolar på deras dagis när barnen åker skridskor. Ska definitivt testas!




Sen kraschade vår lilla älskling kraschade totalt - mentalt - och förvandlades till en operasångare som fick bäras hem. Det sliter att ligga på topp. En välling och han slocknade sekunder efter att huvudet nått kudden.

På kvällen... Tjejmiddagen! Tack söta söta N, K o A som ordnade en fantastisk kväll med god mat, Singstar och gott sällskap. Vi var över 25 brudar och hade sååååååå kul. Kyckling i lime och kokossås och Marängswiss med allsköns tillval - Noisettesås t ex... - serverades och massa annat onyttigt förstås. Tack tack igen för en toppenkväll!!

Söndag: Sooooooooooooooooooov.

Måndag: Fortfarande bakis.

Som sagt...Det kostar att ligga på topp.

Ha en underbar dag!!!

---

Åter till dagens inlägg och lite uppdatering: Gasen och värmepannan fungerar nu efter ett par extra besök och telefonsamtal. Tack tack tack Rörmokar-Jimmy!!
Så skönt. Vi kommer inte få någon extra-faktura från dom heller. Rätt och riktigt, men ändå lättande att få bekräftat.
För... det har vi däremot fått av kakel-firman. Ärligt talat?!?!?!?!?
Vi visste att vi skulle få betala extra för kaklet i duschen uppe och även för arbetet med den extra duschväggen. Men allvarligt: 41 timmar för att kakla en (1) duschvägg och spackla lite extra på golvvärmen i ett (1) badrum. Känns som att någon försöker kompensera den tajta tidsplanen. Men den har dom godkänt innan med Mälarvillan, så...

Sen har vi inte heller inte fått en specifikation på kaklet som dom prissatte fel. Fortsättning följer...!

Ha en supermysig helg nu!!

Inga kommentarer: