onsdag 14 januari 2009

Antiklimax

Idag var vi hos husleverantören för att prata pris, leverans och andra roliga detaljer. Vad kan man säga, det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Återförsäljaren ska sluta, företagets ekonomi ser "sådär" ut och... ja, sammanfattningsvis är risken för stor. Ja ja, vi har ju äntligen ett bygglov efter 2 år, så den praktiska biten löser sig nog den också. Men, det var ju lite som J sa: Det verkar inte vara meningen att vi ska bygga hus. Nej nej, inte säga så!

Det är nära nu!! I jul ska vi vara i nytt hus. Jag plöjer husbloggar och ska nu börja titta på hantverkare och inredning som golv, kakel o kök. Superkul, men ännu mer viktigt nu. Och det tar tid.

Och mina lediga dagar som bara försvinner en efter en - så fort!

Idag tog jag iaf en liten tur genom IKEA för att shoppa till Milo's nuvarande rum. Rummet är pyttelitet, typ 8 kvadrat, L-format och med en inbyggd våningssäng. I den stora renoveringen som vi gjorde för 2-3 år sen målade vi allt stockholms-vitt, men tyvärr har det även blivit lite av avlastning i rummet. Men, det ska det nu bli ändring på. Ska åka imorrn eller övermorgon och hitta en heltäckningsmatta (tar gärna emot tips på bra o billiga i Norrtälje!) och sen ska det vara klart till helgen. Det är planen iallafall. ;-)


Ovan, en någorlunda före-bild på M's rum. Spjälsängen står i den lilla alkoven (L-et) i rummet. Den ska bort och där ska det bli en myshörna. Mitt emot är den inbyggda våningssängen som ska få vita draperier - ville ha snyggt mönstrade men då krymper nog rummet ännu mer - och nya lakan. Mittemellan står nu en enorm byrå - framför fönstret - som ska ut och sen på nåt sätt ska en röd Mammut-stol och Milo's spis (troligtvis) också få plats. Wish me luck!!

Osså dagens bild på den lilla huliganen. Japp, han skakar ut nudel-smulorna ur det ännu stängda paketet:


Tyvärr är han inte lika imponerad av att dammsuga längre:



Nu blev det så långt, så jag får berätta om resten av veckan i ett annat inlägg - och framför allt visa alla fina bilder på lillen med nya kameran. Tyvärr blev inte alla foton bra, men jag misstänker att det inte beror på kameran...

Ha det gott allihopa!

Inga kommentarer: