söndag 4 januari 2009

Toppendag

Åka rutschkana kan man göra på vintern...

... leka i poolen likaså?

Lite barnarbete hann vi med också...

... och så den fascinerande plogbilen.

Vilken underbar dag. Solsken o nyfallen snö kan ju göra vem som helst lycklig, tänk då en liten 15-månaders kille! Vi var ute och gjorde trädgården, rutschkanan, vändplan - tänka sig vilket flyt när dessutom plogbilen kom. Milo var i sjunde himlen.

Sen åkte vi till gudfar för ett lite försenat julklappsutbyte - o fika förstås. Fantastiskt trevligt som alltid. Och stort tack för julklappen som faktiskt inte verkar alltför ljudlig alls. När vi var där diggade Milo loss till Elias hårdrockscd med en Guitarhero-gitarr. Oj, vad jag inte hade gjort för en kamera i det läget!!

Hann även med att hälsa på farfar, farmor A o faster E. Mys. Farfar lär dock ha ont i ryggen imorrn. Nya leken är "Milo-ligger-på-en-långhårig-fårskinnsfäll-och-blir-dragen-framochtillbaka-snabbt-snabbt-snabbt-av-farfar". Men, farfar kom ju på leken själv så... Och Milo var ju såå lycklig.

Får se vad morgondagen bjuder på. Kram o gonatt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken gobit!
Har ni snö???? Här innanför tullarna är det minsann bara kallt och lite frost *avis*. Hoppas att det kommer hitåt snart! Hoppas att jul och nyår har varit bra. Kram från Purvi och en sprallig och vild Mahi.

Septemberflikka sa...

Visst är det härligt med lite snö? :)Skönt att ha barn när man ska skotta ;-)

Anonym sa...

Strålande, Purvi! Vill höra allt om resan. Jag tar med lite snö, vi har så det blir över.

Så Noel skottar oxå? ;-)

Fika snart, tjejer?

Anonym sa...

Vera: Jaaaaa resan var underbar! Ses gärna över en fika men tyvärr börjar jag jobba i morgon så det får antingen bli en kväll eller så. Hoppas allt är bra mer er. Ps. skicka över en skopa med snö, tack. Kram