lördag 17 januari 2009

Gott o blandat

Lite efterrätt slank ner också...

Snart är även denna vecka över. Jag som skulle få så mycket gjort! Nå, hittills har det varit en supermysig helg med J & N på middag hos oss igårkväll: Hyfsat VV-vänlig meny med Bruschetta, Fetaostbiffar med rotfrukter och Fruktsallad med Honungsyogurt.

Och ikväll har vi varit över hos H & P - nyblivna föräldrar - med middag: Skinkgryta med curry och chokladkaka till efterrätt. Ska dock erkänna att chokladkakan var köpe-kaka. Ja, jag vet! Men vad ska man göra?? Tiden räcker bara så långt när man har en liten spelevink som springer runt. Mammas älsklings-Milo.

I övrigt har det varit en supermysig vecka med bl a mammafika i storstan - ja, så mycket fika blir det ju inte längre, IKEA-besöket, husleverantören och förberedelse för Teambuildingen mitt tjejnätverk ska ha om ett par veckor - oj oj oj så roligt det ska bli!

Nästa vecka bjuder på träff med goa vännen L o hennes lilla dotter - som helt plötsligt är så stor att hon går!??!!? - nätverksträff på Lekrymden :-D och en dag på stan med farmor. Mycket lovande alltihop!

Inga kommentarer: