söndag 11 oktober 2009

2 månader kvar...

Ledsen för dålig uppdatering. Rejäl förkylning och så har det inte hänt så mycket iom att snickarna varit på annat bygge i 2 veckor. Enligt plan, enligt plan. Dom är åter på tisdag iaf, så det ska bli superspännande att se vad som händer i veckan. (Plyfa, gipsväggar och innertak!!!)

Golvet på bottenvåningen är nu bestämt. Vi väntar bara på priset på golvet i J's arbetsrum, men på det stora hela så är det bestämt. Fast jag var ju tvungen att få en påminnelse så att jag fick ändan ur vagnen... skäms...

Och ni vill förstås veta: Det blev Kährs Ek Moss. Vi ville ju ha ett mörkare golv men det här blir lite av varje, mörkare än ordinarie Ek tre-stav och samtidigt inte så mörkt så man A) ser alla dammkorn/kattassar eller B) tröttnar. Förhoppningsvis...

Imorrn ska jag beställa bänkskivor till köket och sen är väl allt - det mesta iaf - klart. Väntar på lite priser på kakeltillval, men på det stora hela... skönt. Det är jättekul med alla val, men det blir väldigt många. Tur att vi har bra hjälp.

Och nu är det ju inte så långt kvar. Vårt hus ska vara klart om ca 2 månader. Det är ju ingen tid alls egentligen. Otroligt!

Snart...

Inga kommentarer: