lördag 17 oktober 2009

Present!

Titta vad jag fått, en alldeles alldeles egen dator. Splitterny, superkraftfull och med precis perfekt skärm så jag - och Milo - kan titta på film på den. Jättefin, min kompis Dell. Tack o tack söte make!!



Detta betyder ju förstås att jag kommer bli mycket bättre på att lägga upp foton på bloggen... haha, nej, antagligen inte, men kanske kanske, iochmed att jag inte har några ursäkter längre. Maken har flyttar foton, filer och favoriter. Hääääääääääääääärligt!

Nå, nog om det. Ska ladda ner dom senaste bilderna från huset, så förhoppningsvis kommer dom upp i helgen. Har ju fått skäll från vännerna så nu är det verkligen tid för bättring. ;-)

Det har hänt såå mycket, det gör ju det nu. Snickarna kom tillbaka i tisdags efter och satte igång enligt följande:

Tisdag: Isolering
Onsdag: Plyfa och isolering
Torsdag: Fönstersmygar
Fredag: Fortsättning ytterväggar innerväggar förstås.

Vet inte om jag nämnt det, men vår köksleverantör som vi var så nöjda med - ritade så bra och uppfinningsrikt - har nu slutat svara i telefon och vägra flytta leveransdatumet till v 47 som vi önskar. Det är väl en sak om man inte kan flytta, men det finns ingen anledning att vara otrevlig och oserviceminded bara för man fått ordern. Det är en dålig säljare!

Så nu var iallafall byggarna tvungna att planera om lite så att köket är förberett

Vi hade vänner på middag igår. Såå trevligt och oj, så fu... trötta vi blev sen. J köpte lite nya whiskysorter när vi var i New York så dom behövde ju testas. Så lite Skagenröra  på avokado, revbensjäll - tack snälla Henke för superreceptet - potatisgratäng och äpplepaj o vaniljsås senare rullade vi - bokstavligen - alla i säng.

Milo var som alltid i sitt esse när vi har gäster och hade show och hur roligt som helst. Vägrade förstås att gå och lägga sig och stupade till slut vid elva/halv tolv-snåret. Mamman tackar för sovmorgonen till 8.30 iaf. :-) (Även om vi vaknade ett par gånger under natten, men det räknas inte.)

Resten av helgen blir lugn. Kanske Bokbytar-dag på Blidö Wärdshus på söndag och sen nästa vecka är det sista valen som ska rapporteras och beställas:

- Måndag: Färger!
- Vitvaror (måste kolla priser på tillval)
- Golv arbetsrum (väntar pris)
- Beställa badkaret

Oj, så mycket lång tråkig text det blev. Nu får jag verkligen rappa på med foton.

Puss o kram så länge och ha en supermysig helg allihopa!!

Inga kommentarer: