torsdag 3 december 2009

3 vagnar!

Vi går snabbt vidare till veckans besök på Det stora varuhuset. Igår. Jag och mina 3 vagnar. Dom stora...

Två soffor, 1 fotpall, ett par ljusslingor och förvaringskorgar till Milo's lekrum och sen var jag klar. För den här gången...

Ja just det. Hade ingen aning innan, men det visade sig ju att Bauhaus låg mittemot Ikea i Uppsala. Vet ju sen tidigare att dom har snygga lampor, så gissa vad som hamnade i min varukorg!



Darling!!

Japp, det blev den svarta. Så fin med dom "gamla" strykjärnssladdarna och matta kuporna. Tittade på den vita också, men förvånande nog var de blanka. Tur att jag tittade på dem i verkligheten, annars kunde det lika gärna blivit den vita lampan.

Till dessa, kommer vi ha följande budgetlösning från Ikea över matbordet:



Melodi 2 st

Minns dock inte om jag köpte den stora eller lilla. Det var lite stressigt... Jag var sist ut ur butiken. De låste efter mig. Pinsamt, men personalen var så trevlig.

Pratade dock med elektrikern idag. När vi fick höra från byggfirman att elektrikerna skulle sätta upp armaturerna, så antog vi att de menade både inne och ute. Elektrikern tydliggjorde, väldigt tydligt ;-), att det bara gällde utomhusarmaturer.

Vi skulle kunna kolla det med byggfirman, men det kvittar. Nu har vi fixat lampor för flesta rummen och det ska ju bara hängas upp. Hur svårt kan det vara? Otekniska vi fixar det säkert. Fast visst hade det varit skönt om någon annan satte upp lampan i innetrappan...

Trevlig kväll!

Inga kommentarer: