måndag 28 december 2009

Milo's jul

Här kommer lite bilder från vår jul. Det är mest på Milo - julen är ju definitivt barnens - men i bakgrunden skymtar ni bl a vårt underbara nya kök. (Och våra tillfälliga soffbord - blä!) Nämnde jag att vi oljade in köksbänkarna? Den blev såå fin! Närbilder kommer. En annan dag.

Milo älskade förstås allt som hade med julen att göra. Ja, paketen och det goda sällskapet iaf. Mat är ju inte hans största prioritering i livet, men den nya Ingolf-stolen från farmor hjälpte - vilken frihet! - och det blev många "Kaka, kaka, kaka" varje gång han såg julgodis. Det gick ner minsann. Hmpf.


Mina gottegrisar!

Och så kom tomten på besök! Stort tack kära tomten för att du hittade till oss i nya huset!

Milo var helt fascinerad och mycket mycket glad för besöket - och klapparna. Tomten fick t o m en kram innan han gick. Hehe, tomten fick även en rejäl whisky, så jag hoppas han kom hem ordentligt. ;-)






Höjdpunkterna i Milo's julklappsberg var bilarna, bilarna, tågen, bilarna och osså tågen - och bilarna. Jisses så många klappar! Stort tack alla nära och kära för alla underbara presenter!!!


Pappa långsam!

Övriga presenter uppskattades senare: keyboarden  - oj, så den uppskattades...! Lekleran, staffliet och tillbehören, men som sagt bilarna och tågen (och förstås en och annan grävskopa och traktor) var en total succé.

Och, han skulle ha den rosa prinsessklänningen på när han lekte.



God fortsättning allihopa!!

3 kommentarer:

Sara sa...

God fortsättning på julen och ett tidigt Gott Nytt år!

Det låter som om ni hade en rikigt myyysig jul :-)

hälsningar
Sara Small Town

Vera sa...

Desamma desamma - urmysigt!!
Kram V.

Drömvillan 2009 sa...

Hej och tack så mycket! =)
God fortsättning på er!
Kram Anna