lördag 5 december 2009

Jul, jul jul

Idag har vi varit på Blidö Julmarknad och en annan jobbade t o m. Det är Föräldraföreningen som hållet i Caféet och allt överskott - vi sålde våfflor, julskinkemackor och hembakat - går till Köpmansholms skola och förskola. Dvs till barnen. Tack till alla som bakade, förberedde, jobbade och förstås alla som var gäster!

Milo har susat in till storstan med farmor och ikväll blir det julbord på Blidö Wärdshus med vännerna. Frk Lundstedt - bandet - spelar och vi är 20 personer och det ska bli såå kul. Alltid lika bra, lika trevligt och lika god mat.

Vad gäller bygget... Vi kanske inte behöve låsa in snickarna iaf. De är överallt ändå. Häromdan när jag var i Uppsala var ena snickaren också där, både på Bauhaus och Ikea - tydligen en poppis kombo. Och igår när helgen kom på tal visade det sig att även dom ska på Julbord lördag kväll. Självklart på samma ställe.

Alltså, Roslagen är inte såå litet. Men, det är ju som sagt bra. Vi vill ju behålla dom och jag tror inte dom skulle uppskatta att bo i vårt förråd. ;-)

På måndag kommer de tillbaka för att fixa det sista med lister och foder. Målarna likaså. Har påtalat lite - ok, ganska många - småsaker för de senare och hoppas att de fixar det på måndag. Sen...

På tisdag... SLUTBESIKTNING!!!


En rolig snickare! :-D

Inga kommentarer: