onsdag 18 november 2009

Idag på bygget

Idag har jag hunnit med massor... typ. Det är mest telefonsamtal men dom gör ju nytta dom också. Bl a har jag pratat med köksleverentören om dom saknade luckorna, topp-täckskivan och så byggfirman ang garderober och kakelpriserna. Vi får kakelpriserna på fredag... specificerade. ;-)

Garderoberna är alla standardvita - 60 breda. Det blir en garderob och ett linneskåp i Milo's rum och två garderober och ett linneskåp i arbetsrummet. Det betyder att jag måste hitta en 100 garderob till hallen. Kommer bli Ikea misstänker jag, men hoppas att Kvik kan få fram bra pris på både den och skjutdörrsgarderoben i stora sovrummet. Dom har snygga grejer och vi fick bra respons - och priser - när vi tittade på kök. Faktum är att det enda de föll på var att de inte hade väggskåp i 90 cm.

Jag har beställt micron, den kommer på onsdag. Varför säger dom att det bara "tar ett par dagar" att få hem den när det inte gör det??! Eller rättare sagt, varför säger dom inte att det tar ett par dagar efter deras beställningsdag som är måndagar? (Idag är det onsdag). Och varför har man beställningsdag måndagar??

Bänkskivorna till köket kommer på fredag mellan 9 och 1500. Hoppas hoppas hoppas att dom är rätt bara. Kompisar fick sina för en månad sen och de var fel och först nu har Ikea bekräftat att dom står för kostnaden. Betyder att det kommer vara haft en leveranstid på 6+4+6 veckor... om dom nya är rätt vill säga...!

Håll tummarna både för dom och oss!

Försöker lägga upp lite foton senare när huligan somnat. Golvet på bottenvåningen är klart, trappan är klar och badkaret är uppburet. Snickarna håller på med golvet på övervåningen - golvet var ju en historia för sig, men det blir nog bra - och så är köket på väg upp. Spännande!

Nära nu... :-)

Inga kommentarer: