måndag 9 november 2009

Mera lampor

Var ett varv på EM Möbler idag och tittade på lampor. Jag som är en liten web-nörd shoppar gärna på internet, men det är klart värt att se lamporna "live" och se hur dom kastar ljus och allt.

Därför blev denna en liten trevlig överraskning:



   Flower Ball i silver från - som så många andra fina lampor - by Rydéns. Bilden är från Lamplagret.

Hm, den var mycket snyggare i verkligheten. Ska fundera lite, men det kan hända att den blir till två små trevliga överraskningar i vardagsrummet. Vad tror ni om det - lite nonchalant hängda i olika höjder i vårt ryggåstak?

Ska ta det här med vilken stil och inriktning hemmet ska ha med J också. Jag gillar ju vitt och svart/mörkt i kombination. Gärna lite Indokina och industri inkastat i det. J är mer... inte intresserad. Tyvärr med åsikter dock. Jag anar att han inte alls ser framemot det. Och kanske inte jag heller. ;-)

Nå, han fick ju planksteksplankor i Fars dags-present så jag får väl smöra rejält innan jag tar den diskussionen. Mycket glass till efterrätt också... Vad mer... Jag får hitta på nåt. :-)

Ha en trevlig kväll allihopa!

Tillägg: Såg just att även Mio har den. För 300 kr billigare än på Lamplagret! Sånt gillar vi. Minns tyvärr inte vad den kostade på EM och den fanns inte med i katalogen. Kanske ännu billigare?? Inte troligt...

2 kommentarer:

På vår udde! sa...

Tack vare din kommentar på min blogg hittade jag hit till dig! Spännande med en husbyggarblogg eftersom vi snart kommer att starta vårt fjällhusbygge!

Söööt son, hallå har du klippt av honom lockarna??

Vera sa...

Tack! Eh, kan väl hända att jag klippt av lockarna... Låt oss hoppas dom kommer tillbaka. Släkten är på mig också. ;-)

Lycka till med husbygget! Det är ett... projekt, men ack så underbart att skapa sitt eget hem.