fredag 27 november 2009

Lampor inköpta!

Ett steg på vägen, eller två rättare sagt. Har lämnat tillbaka ute-lamporna på K-rauta. Dom var faktiskt snygga, men skulle inte passa hos oss, så nu blev det istället Stallykorna från Konstsmide. Bra pris på Clas Ohlsson jämfört med flera andra butiker som också hade dom inne, så jag är mer än nöjd.

Idag tog vi en liten utflykt Milo och jag. Tanken var att vi skulle göra ärenden i Norrtan men när någon somnade 100 meter från stan så fick det bli en liten längre åktur. Hamnade på EM Möbler och köpte min efterlängtade "trapp-lampa".

Solen sken för ovanlighetens skull, så jag flippade ut och köpte den i rött - Quattro från by Rydéns! Kommer blir strålande till vår röda hall.

Lustigt nog höll dom på att måla en ny inredning i butiken och det var en helt PERFEKT röd, så den stackars målaren fick avbryta och kolla färgkoden åt mig: S1580-R. Snart i en hall nära mig. :-)

Och sen hade Ingvor's 25 % rabatt på utvalda klänningar. Klänningen som jag hittade där i maj (!) fanns kvar och... Vad ska en stackars flicka göra?? Och dom har ju vansinnigt bra priser som det är. Och det är ju Norrtälje-bal i april. Och...!

Gonatt!

3 kommentarer:

Apan sa...

Oj, vad ni fixar och donar. Vera vilket underbart hus ni kommer bo i!

Doris blev en Svea. Tack för fina namntips!

Vera sa...

Svea är ju kanon. Jag hade en underbar underbar dagisfröken (på sjuttitalet kallades dem så) som hette Svea. Bara bara goda minnen. :-)

Apan sa...

Åh vad kul att du gillar namnet. Faktum är att ganska många verkar gilla namnet, bortsett från Huggis...