onsdag 25 november 2009

Målade väggar mm

Tittade tillbaka lite i bloggen och inser att jag varit en riktig liten slarva med bilder. Det finns bilder på väggar och isolering och sen har jag hej vilt hoppat  till blandare och radiatorer.

Dålig husbyggarbloggare jag är - vad hände med väggbilder: målning och kakling och en liten överblick nu när det börjar se färdigt ut? Va??

Nå, här kommer de - inkl några extra på TV-rummet:


På väg upp för trappan till ovanvåning/TV-rum.


Trappräcke sett från trappan.


Trappa, räcke och "bakre" takfönster sett från TV-rummet.
(Även förrådet får vara med på ett hörn.)


TV-rummet med nya golvet.
TV:n ska hängas upp där röret sticker ut.


Milo's rum. Han tyckte dammsugaren var mest spännande.


M's rum med ek 3-stav sett från dörren.
Vårt sovrum ser exakt likadant ut från dörren förutom för utsikten. Såg faktiskt fel först!


Bortre änden av vårt sovrum sett från dörren. Här kommer det bli en garderobsvägg förr eller senare.


Förrådshörnan, badrum och de fina inne-dörrarna.

Milo's vägg mot TV-rummet kommer få en fondvägg i den ursnygga - jag är ironisk - färgen magenta, men i övrigt kommer allt vara vitt tills vi bott in oss ordentligt.

Hålen under takfönstren i TV-rummet kommer innehålla varsitt 70x40 Faktum-skåp från Ikea för förvaring av DVD och andra fula prylar. Vi har inte bestämt luckorna än, men troligtvis blir det Rubrik Vit som är en målad glaslucka från Ikea. Först tänkte vi ha en slät vit trälucka t ex Solär, men vi hoppas att fjärrkontrollen funkar genom denna. Vi får väl se. ;-)

Idag har snickarna fortsatt med vitvarorna och bänkskivorna i köket. Även garderoberna som kommer vara arbetsrummet är på väg upp, liksom vattenmätaren i tvättstugan. Båda badrumskommoderna är uppe, återkommer med bilder på det. Och kanske några på fina fina köket också...? Det kommer bli såå fint alltihop!

I helgen blir det Ikea på J's förslag! Behöver ytterligare en bit bänkskiva till bardisken - att 5 st inte skulle räcka! ;-) och då blir det troligtvis beställning av soffor och säng till Milo också.

Milo kommer få en 120-säng. Kan ni gissa hur lätt det kommer bli att somna bredvid honom sen? Ojoj, det där kommer bli en utmaning. Zzzzzzzzzzzzzzz...

1 kommentar:

Erika sa...

Aaa nu förstår jag, tack så mycket för förklaringen o för bilderna.