tisdag 3 november 2009

Kaklet slut!??!!??!

Igår åkte Milo och jag på liten utflykt. Vi skulle till Kakeldax och köpa kökskaklet vi hittade där för några veckor sen. Tyvärr hittade vi ju inget som vi tyckte om hos de två kakel/klinkerleverantörer som byggfirman använder, så vi blev väldigt glada när vi hittade detta, (Svart lantligt med ojämna kanter - annorlunda men ändå diskret). Det fanns i lager så det var bara att plocka upp när vi behövde det. Tänkte förstås att det skulle gå snabbt att bara säga "5 kvm, tack" så M fick följa med.

Men...!
Självklart är det ett litet "men". Ett ganska stort t o m. Detta kakel har utgått ur produktion och är även slut på alla lager i ALLA deras butiker. Känns som dom borde vetat detta för nån månad sen, men samtidigt... vi kunde ju köpt det då också.

Så började jakten. Susade runt till alla andra kakelbutiker i Täby/Arningetrakten och det var många. M hade sitt Briotåg och en ask med russin så det gick förvånansvärt smidigt och lustigt nog hittade vi ett kakel på Centro - som ju faktiskt är en av de utvalda leverantörerna. Kanon! Alltid lika bra service också, så det känns ju kul.

Och ärligt talat tror jag faktiskt att detta blir bättre än det vi valde från början: Om än dubbelt så dyrt... ;-)



Svart granitmosaik 2x5 cm (995 kr/kvm...)

Inga kommentarer: